Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Четворица полицајаца добила отказ због примања мита

rssBookmark and Share

04.07.2013. Autor: Telegraf

Начелник нишке полиције поделио је отказ четворици полицајаца, док је једног суспендовао због примања мита од извршилаца саобраћајних прекршаја.

Четворица полицајаца добила отказ због примања мита
Четворица нишких полицајаца добила су отказ, док је један суспендован до окончања дисциплинског поступка због повреде радне дужности, сазнаје портал телеграф.

"Против суспендованог полицајца у току је дисциплински поступак због крађе док су четворица полицијских службеника отпуштена с посла због примања мита", каже извор Телеграфа.

Ова четворица су саобраћајни полицајци који су од извршилаца саобраћајних прекршаја узимали новац да против њих не би подносили прекршајне пријаве.

"Ово није први пут да начелник Грекуловић дели отказе полицијским службеницима који су се огрешили закон. Александар Ђорђевић, полицајац из Алексинца отпуштен је због кријумчарења људи, а начелник Полицијске станице у Ражњу Миодраг Тодоровић због злоупотребе службеног положаја.

Грекуловић је више пута истицао да никоме неће бити праштано непоштовање закона, без обзира на којој се функцији налази.


#     Александар Ђорђевић   дисциплински поступак   Миодраг Тодоровић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима