Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Četvorica policajaca dobila otkaz zbog primanja mita

rssBookmark and Share

04.07.2013. Autor: Telegraf

Načelnik niške policije podelio je otkaz četvorici policajaca, dok je jednog suspendovao zbog primanja mita od izvršilaca saobraćajnih prekršaja.

Četvorica policajaca dobila otkaz zbog primanja mita
Četvorica niških policajaca dobila su otkaz, dok je jedan suspendovan do okončanja disciplinskog postupka zbog povrede radne dužnosti, saznaje portal telegraf.

"Protiv suspendovanog policajca u toku je disciplinski postupak zbog krađe dok su četvorica policijskih službenika otpuštena s posla zbog primanja mita", kaže izvor Telegrafa.

Ova četvorica su saobraćajni policajci koji su od izvršilaca saobraćajnih prekršaja uzimali novac da protiv njih ne bi podnosili prekršajne prijave.

"Ovo nije prvi put da načelnik Grekulović deli otkaze policijskim službenicima koji su se ogrešili zakon. Aleksandar Đorđević, policajac iz Aleksinca otpušten je zbog krijumčarenja ljudi, a načelnik Policijske stanice u Ražnju Miodrag Todorović zbog zloupotrebe službenog položaja.

Grekulović je više puta isticao da nikome neće biti praštano nepoštovanje zakona, bez obzira na kojoj se funkciji nalazi.


#     Aleksandar Đorđević   disciplinski postupak   Miodrag Todorović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima