Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ђаци брутално претукли школског педагога!

rssBookmark and Share

03.03.2013. Izvor: Telegraf

Педагога Средње пољопривредне школе у Прокупљу М. Н. брутално су претукли средњошколци са капуљачама на главама, а он је задобио више хематома и подеротина на глави и леђима.

Ђаци брутално претукли школског педагога!
Педагога Средње пољопривредне школе “Радош Јовановић Сеља” у Прокупљу М. Н. брутално су претукли средњошколци док је излазио из школског дворишта.

Инцидент се догодио у петак око 13.30 сати, када су га тројица нападача с капуљачама на главама сачекала на излазној капији, а потом урлајући на њега почели да га ударају по глави и леђима, потврђено је у прокупачкој полицији.

Очевици кажу да се све догодило муњевито брзо и да су младићи одмах побегли на различите стране.

Хитна помоћ је педагогу М. Н, који је задобио више хематома и подеротина на глави и леђима, указала помоћ у прокупачкој болници, а за нападачима полиција трага.

Током јучерашњег дана полиција је идентификовала починиоце и против њих биће поднете одговарајуће пријаве, али за сада полиција није желела да открије њихов идентитет.

Како сазнајемо нападу је предходио покушај педагога да спречи сукоб ученица прокупачке Медицинске школе “Др Алекса Савић” са ученицом Пољопривредне школе.

- Током преподнева три ученице Медицинске школе су дошле у двориште Пољопривредне школе са намером да бију једну од ученица. За сада се не зна који је разлог напада, али је М.Н. видевши гужву у дворишту изашао и спречио сукоб између ученица. Све три девојчице су отишле и највероватније се пожалиле нападачима који су им били другови, или момци то за сада није познато. Ова тројица су направили класичну сачекушу педагогу – појашњава извор близак истрази и додаје да се за нападачима трага.

Током поподнева на информативни разговор у полицији дошле су све три ученице медицинске школе.

У прокупачким школама одавно није забележен напад на наставника. Пре пет година један ученик је ударио наставника на сред часа, а с обзиром да је реч о пунолетном лицу оссуђен је на три месеца затвора.

Коментара: 0


#   школе   полиција   Хитна помоћ   информативни разговор
@


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима