Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Đaci brutalno pretukli školskog pedagoga!

rssBookmark and Share

03.03.2013. Izvor: Telegraf

Pedagoga Srednje poljoprivredne škole u Prokuplju M. N. brutalno su pretukli srednjoškolci sa kapuljačama na glavama, a on je zadobio više hematoma i poderotina na glavi i leđima.

Đaci brutalno pretukli školskog pedagoga!
Pedagoga Srednje poljoprivredne škole “Radoš Jovanović Selja” u Prokuplju M. N. brutalno su pretukli srednjoškolci dok je izlazio iz školskog dvorišta.

Incident se dogodio u petak oko 13.30 sati, kada su ga trojica napadača s kapuljačama na glavama sačekala na izlaznoj kapiji, a potom urlajući na njega počeli da ga udaraju po glavi i leđima, potvrđeno je u prokupačkoj policiji.

Očevici kažu da se sve dogodilo munjevito brzo i da su mladići odmah pobegli na različite strane.

Hitna pomoć je pedagogu M. N, koji je zadobio više hematoma i poderotina na glavi i leđima, ukazala pomoć u prokupačkoj bolnici, a za napadačima policija traga.

Tokom jučerašnjeg dana policija je identifikovala počinioce i protiv njih biće podnete odgovarajuće prijave, ali za sada policija nije želela da otkrije njihov identitet.

Kako saznajemo napadu je predhodio pokušaj pedagoga da spreči sukob učenica prokupačke Medicinske škole “Dr Aleksa Savić” sa učenicom Poljoprivredne škole.

- Tokom prepodneva tri učenice Medicinske škole su došle u dvorište Poljoprivredne škole sa namerom da biju jednu od učenica. Za sada se ne zna koji je razlog napada, ali je M.N. videvši gužvu u dvorištu izašao i sprečio sukob između učenica. Sve tri devojčice su otišle i najverovatnije se požalile napadačima koji su im bili drugovi, ili momci to za sada nije poznato. Ova trojica su napravili klasičnu sačekušu pedagogu – pojašnjava izvor blizak istrazi i dodaje da se za napadačima traga.

Tokom popodneva na informativni razgovor u policiji došle su sve tri učenice medicinske škole.

U prokupačkim školama odavno nije zabeležen napad na nastavnika. Pre pet godina jedan učenik je udario nastavnika na sred časa, a s obzirom da je reč o punoletnom licu ossuđen je na tri meseca zatvora.


#   škole   policija   Hitna pomoć   informativni razgovor
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima