Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Језиво: Двоје младих смрскано у "мерцедесу"

rssBookmark and Share

21.01.2013. Autor: Kurir

Нишлије Дејан С. (24) и Катарина С. (20) погинули кад се у њихов аутомобил закуцао „рено” Марине Н. (25).

Језиво: Двоје младих смрскано у
Дејан С. (24) и Катарина С. (20), обоје из Ниша, погинули су у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила прексиноћ код села Рутевац, недалеко од Алексинца. Несрећа се догодила када је „рено лагуна“, којим је управљала Марина Н. (25) из Алексинца, ударио у „мерцедес“ за чијим воланом је био Дејан С, а сапутник Катарина С.

Лидија Павловић, портпарол нишке полиције, саопштила је да су у овој несрећи још две особе задобиле тешке, а једна лакше повреде.

- Повреде опасне по живот задобила је Марина Н. и она је хитно пребачена у нишки клинички центар. Тешке повреде задобио је и Александар Ђ. (21) из Прокупља, сапутник у „мерцедесу“, а лакше је повређен четврти путник из „мерцедеса“ Драган П. (20), рекла је Лидија Павловић.

Према информацији из нишке полиције, удес се догодио кад је Марина Н., која је долазила из правца Рутевца, изгубила контролу над „лагуном“ и изненада прешла на леву страну пута, одакле је, из супротног правца, наилазио „мерцедес“.

-Изгледа да је возач „лагуне“ због мрака и магле прекасно видео „мерцедес“. Покушао је да закочи, али се због танког слоја леда ауто само занео и практично свом силином зарио у леву страну „мерцедеса“, објашњава сведок удеса.

После страховитог праска зачули су се јауци преживелих. Возач „мерцедеса“ и девојка из аутомобила на месту су остали мртви, испричао је сведок.


#   Лидија Павловић   Клинички центар
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима