Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jezivo: Dvoje mladih smrskano u "mercedesu"

rssBookmark and Share

21.01.2013. Autor: Kurir

Nišlije Dejan S. (24) i Katarina S. (20) poginuli kad se u njihov automobil zakucao „reno” Marine N. (25).

Jezivo: Dvoje mladih smrskano u
Dejan S. (24) i Katarina S. (20), oboje iz Niša, poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć kod sela Rutevac, nedaleko od Aleksinca. Nesreća se dogodila kada je „reno laguna“, kojim je upravljala Marina N. (25) iz Aleksinca, udario u „mercedes“ za čijim volanom je bio Dejan S, a saputnik Katarina S.

Lidija Pavlović, portparol niške policije, saopštila je da su u ovoj nesreći još dve osobe zadobile teške, a jedna lakše povrede.

- Povrede opasne po život zadobila je Marina N. i ona je hitno prebačena u niški klinički centar. Teške povrede zadobio je i Aleksandar Đ. (21) iz Prokuplja, saputnik u „mercedesu“, a lakše je povređen četvrti putnik iz „mercedesa“ Dragan P. (20), rekla je Lidija Pavlović.

Prema informaciji iz niške policije, udes se dogodio kad je Marina N., koja je dolazila iz pravca Rutevca, izgubila kontrolu nad „lagunom“ i iznenada prešla na levu stranu puta, odakle je, iz suprotnog pravca, nailazio „mercedes“.

-Izgleda da je vozač „lagune“ zbog mraka i magle prekasno video „mercedes“. Pokušao je da zakoči, ali se zbog tankog sloja leda auto samo zaneo i praktično svom silinom zario u levu stranu „mercedesa“, objašnjava svedok udesa.

Posle strahovitog praska začuli su se jauci preživelih. Vozač „mercedesa“ i devojka iz automobila na mestu su ostali mrtvi, ispričao je svedok.


#   Lidija Pavlović   Klinički centar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima