Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Лесковчанка у затвор због преваре

rssBookmark and Share

02.04.2012. Аutor : M.Mitić |

Лесковачка полиција поднела је Основом јавном тужилашту у Лесковцу, још три кривичне пријаве против Марине Ј. (27) из Лесковца, због постојања основа сумње да је извршила више кривична дела преваре којим су три исобе оштећене за око 17. хиљаде евра.

Лесковчанка у затвор због преваре

Сумња се да је Марина Ј. у периоду од почетка 2010. до марта месеца 2011 године у намери да себи прибави противправну имовинску корист лажним приказивањем чињеница да поседује новац на текућем рачуну и непокретност у Београду оштећеног довела и одржавала у заблуду да ће му вратити позајмељени новац у износу од 15. хиљада евра, што није ни до данас учинила. На исти начин је другу двојицу оштећених преварила за износ од око 2.000 хиљаде евра.

Полиција је Марину Ј. дана 25. марта лишила слободе и привела Истражном судији Основног суда у Лесковцу, због основа сумње да је извршила више кривичних дела преваре и прибавила имовинску корист већу од 66 хиљаде евра.

Због сумње да је број преварених лица већи, полиција позива оштећене грађане да пријаву могу да поднесу непосредно или на телефон 200-342.


#   полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима