Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovčanka u zatvor zbog prevare

rssBookmark and Share

02.04.2012. Autor : M.Mitić |

Leskovačka policija podnela je Osnovom javnom tužilaštu u Leskovcu, još tri krivične prijave protiv Marine J. (27) iz Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila više krivična dela prevare kojim su tri isobe oštećene za oko 17. hiljade evra.

Leskovčanka u zatvor zbog prevare

Sumnja se da je Marina J. u periodu od početka 2010. do marta meseca 2011 godine u nameri da sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist lažnim prikazivanjem činjenica da poseduje novac na tekućem računu i nepokretnost u Beogradu oštećenog dovela i održavala u zabludu da će mu vratiti pozajmeljeni novac u iznosu od 15. hiljada evra, što nije ni do danas učinila. Na isti način je drugu dvojicu oštećenih prevarila za iznos od oko 2.000 hiljade evra.

Policija je Marinu J. dana 25. marta lišila slobode i privela Istražnom sudiji Osnovnog suda u Leskovcu, zbog osnova sumnje da je izvršila više krivičnih dela prevare i pribavila imovinsku korist veću od 66 hiljade evra.

Zbog sumnje da je broj prevarenih lica veći, policija poziva oštećene građane da prijavu mogu da podnesu neposredno ili na telefon 200-342.


#   policija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima