Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Младић брутално претукао раднике Паркинг сервиса

rssBookmark and Share

31.05.2013. Autor: Blic

Једном раднику “Паркинг сервиса” поломљена је вилица, а другом је повређено колено

Младић брутално претукао раднике Паркинг сервиса

Једном раднику “Паркинг сервиса” поломљена је вилица, а другом је повређено колено, када их је на депоу за уклоњена возила код кванташке пијаце, напао Алекса С. (20) из Ниша.

Полиција је дошла на позив, а осумњичени је на полицијском задржавању до 48х.

Он се терети за кривично дело тешка телесна повреда. Из полиције кажу да ће више детаља о овом случају саопштити после саслушања код истражног судије.

- Сумња се да је Алекса јуче у Улици Булевар цара Константина напао раднике “Паркинг сервиса” Милана М. и Милана П. наневши им том приликом тешке телесне повреде – стоји у полицијском саопштењу.

Повређени су одмах збринути у нишком Клиничком центру.

- Пацијент је дошао са преломом угла доње вилице са леве стране. Повреда је санирана, данас ће примити терапију и бити пуштен на кућно лечење – рекао је др Драган Красић из Одељења за максилофацијалну хирургију.

Из ЈКП “Паркинг сервис” апелују на возаче да прописно паркирају како би се избегле овакве ситуације.

- Ово је управо последица непрописног паркирања. Све се десило након уклањања возила по налогу Саобраћајне полиције. Поново апелујемо на све возаче да проблеме не решавају на улицама већ у Корисничком сервису преко пута Вождове школе – речено је Јужним вестима у предузећу “Паркинг сервис”.


#   млади   Паркинг сервис   Булевар Цара Константина   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима