Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Mladić brutalno pretukao radnike Parking servisa

rssBookmark and Share

31.05.2013. Autor: Blic

Jednom radniku “Parking servisa” polomljena je vilica, a drugom je povređeno koleno

Mladić brutalno pretukao radnike Parking servisa

Jednom radniku “Parking servisa” polomljena je vilica, a drugom je povređeno koleno, kada ih je na depou za uklonjena vozila kod kvantaške pijace, napao Aleksa S. (20) iz Niša.

Policija je došla na poziv, a osumnjičeni je na policijskom zadržavanju do 48h.

On se tereti za krivično delo teška telesna povreda. Iz policije kažu da će više detalja o ovom slučaju saopštiti posle saslušanja kod istražnog sudije.

- Sumnja se da je Aleksa juče u Ulici Bulevar cara Konstantina napao radnike “Parking servisa” Milana M. i Milana P. nanevši im tom prilikom teške telesne povrede – stoji u policijskom saopštenju.

Povređeni su odmah zbrinuti u niškom Kliničkom centru.

- Pacijent je došao sa prelomom ugla donje vilice sa leve strane. Povreda je sanirana, danas će primiti terapiju i biti pušten na kućno lečenje – rekao je dr Dragan Krasić iz Odeljenja za maksilofacijalnu hirurgiju.

Iz JKP “Parking servis” apeluju na vozače da propisno parkiraju kako bi se izbegle ovakve situacije.

- Ovo je upravo posledica nepropisnog parkiranja. Sve se desilo nakon uklanjanja vozila po nalogu Saobraćajne policije. Ponovo apelujemo na sve vozače da probleme ne rešavaju na ulicama već u Korisničkom servisu preko puta Voždove škole – rečeno je Južnim vestima u preduzeću “Parking servis”.


#   mladi   Parking servis   Bulevar Cara Konstantina   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima