Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

МУЖ МАКРО: Жену присиљавао на проституцију за 10 евра

rssBookmark and Share

17.05.2013. Autor: AG.

Сексуалне услуге су коштале од 30 до 50 евра, мада је некада приморавао на секс и за 1.000 динара.

МУЖ МАКРО: Жену присиљавао на проституцију за 10 евра

Полиција је у Нишу ухапсила Енвера И. (36) осумњиченог за кривично дело посредовања у проституциј у како би зарадио новац.

Он се сумњичи да је јануара месеца на једној локалној телевизији дао оглас са текстом: „Сат времена дружења за надокнаду од 50 евра“ који је био потписан лажним именом Маја, а да је након тога са муштеријама СМС-ом уговарао детаље.

- Текст се појављивао на ТВ-у у кајрону са његовим бројем телефона. Прво би остварио СМС контакт са „муштеријом“ а када би конкретизовали договор, приморавао је супругу да се јавља на телефон и да разговара. Сексуалне услуге су коштале од 30 до 50 евра, мада је некада приморавао на секс и за 1.000 динара, каже извор близак истрази.

Они су више година у ванбрачној заједници и имају троје деце, које је осумњичени Енвер изводио из куће када би код њих долазиле муштерије.

-Осумњичени се правдао да је то чинио јер није имао други начин да издржава породицу. Причао је да је хтео да се запосли по изласку из затвора али да није успевао никако да нађе посао, па је то био једини начин да обезбеди храну за породицу. Када нису имали новца за храну за децу, терао је невенчану супругу да се проституише и за 1.000 динара. Она се све време опирала али ју је приморавао - додаје саговорник.

Полиција је уочила спорни оглас па је оперативним радом раскринкала цео случај. Након истека мере задржавања Енвер ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији ради саслушања због сумње да је починио кривично дело посредовање у вршењу проституције.


#   муж   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима