Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Обијали куће и крали златни накит

rssBookmark and Share

Бујановац 26.03.2012. Аutor : M.Gajić |

Службеници Полицијске станице у Бујановцу поднели су кривичне пријаве Основном јавном тужилаштву у Врању против Енеса Р. (19), Астрита Ш. (22), Селајдина Ш. (24) из села Лучане, код Бујановца, Бесара Џ. (19) из Самољице Пајтим К. (22) из Бујановца, због постојања основа сумње да су у саизвршилаштву извршили пет кривична дела тешка крађа, тешка крађа у покушају и лаке телесне повреде, а против Енеса Р. због постојања основа сумње да је извршио и кривично дело прикривање.

Обијали куће и крали златни накит

Постоје основи сумње да су осумњичени у периоду од октобра прошле до марта ове године, на подручју општине Бујановац обили пет кућа из којих су присвајали новац, златни накит, техничку и другу робу. Приликом покушаја обијања шесте куће једном лицу су нанели лаке телесне повреде.

Такође, сумња се да је Енес Р. 20. марта ове године посредством једног малолетника захтевао одређену суму новца од једног лица како би му вратио украдену робу.

Тужилаштво је ставило захтев за спровођење истраге и осумњичени су предати истражном судији Основног суда у Врању који им је одредио притвор до месец дана, док је против малолетника поднета кривична пријава Вишем јавном тужилаштву у редовном поступку, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело изнуда.


#   Бујановац   кривично дело
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима