Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obijali kuće i krali zlatni nakit

rssBookmark and Share

Bujanovac 26.03.2012. Autor : M.Gajić |

Službenici Policijske stanice u Bujanovcu podneli su krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju protiv Enesa R. (19), Astrita Š. (22), Selajdina Š. (24) iz sela Lučane, kod Bujanovca, Besara Dž. (19) iz Samoljice Pajtim K. (22) iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili pet krivična dela teška krađa, teška krađa u pokušaju i lake telesne povrede, a protiv Enesa R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio i krivično delo prikrivanje.

Obijali kuće i krali zlatni nakit

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni u periodu od oktobra prošle do marta ove godine, na području opštine Bujanovac obili pet kuća iz kojih su prisvajali novac, zlatni nakit, tehničku i drugu robu. Prilikom pokušaja obijanja šeste kuće jednom licu su naneli lake telesne povrede.

Takođe, sumnja se da je Enes R. 20. marta ove godine posredstvom jednog maloletnika zahtevao određenu sumu novca od jednog lica kako bi mu vratio ukradenu robu.

Tužilaštvo je stavilo zahtev za sprovođenje istrage i osumnjičeni su predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju koji im je odredio pritvor do mesec dana, dok je protiv maloletnika podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda.


#   Bujanovac   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima