Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Откривене три лабораторије за производњу марихуане у Нишу

rssBookmark and Share

29.12.2013. Tanjug

У акцији "Гром 1", нишка полиција открила је три лабораторије за производњу марихуане у вештачким условима, 14 особа је задржано, а против две особе поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, саопштено је данас из Полицијске управе у Нишу.

Откривене три лабораторије за производњу марихуане у Нишу

У акцији "Гром 1", нишка полиција открила је три лабораторије за производњу марихуане у вештачким условима, 14 особа је задржано, а против две особе поднете су кривичне пријаве у редовном поступку, саопштено је из Полицијске управе у Нишу.

Полиција је запленила једну пушку, један пиштољ, око 1.000 метака различитог калибра и 40 уметничких слика, чије се порекло утврђује, речено је у Полицијској управи.

Полиција је, како се додаје, запленила веће колицине различитих наркотика.

"За 11 месеци полиција у Нишу имала је око 370 заплена, 86 дилера је ухапшено, 51 килограм дроге је заплењен и 940 таблета синтетичке дроге је одузето", рекао је раније начелник ПУ у Нишу Срђан Грекуловић.

Он је тада подсетио да је претходној акцији "Гром" у Нишу претресено 113 места, процесуирано је 16 особа, а осам је ухапшено, заплењена су три пиштоља и одузета два возила.

 


#   полиција   дрога   гром   Срђан Грекуловић   кривичне пријаве
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима