Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane u Nišu

rssBookmark and Share

29.12.2013. Tanjug

U akciji "Grom 1", niška policija otkrila je tri laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, 14 osoba je zadržano, a protiv dve osobe podnete su krivične prijave u redovnom postupku, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Otkrivene tri laboratorije za proizvodnju marihuane u Nišu

U akciji "Grom 1", niška policija otkrila je tri laboratorije za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima, 14 osoba je zadržano, a protiv dve osobe podnete su krivične prijave u redovnom postupku, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je zaplenila jednu pušku, jedan pištolj, oko 1.000 metaka različitog kalibra i 40 umetničkih slika, čije se poreklo utvrđuje, rečeno je u Policijskoj upravi.

Policija je, kako se dodaje, zaplenila veće kolicine različitih narkotika.

"Za 11 meseci policija u Nišu imala je oko 370 zaplena, 86 dilera je uhapšeno, 51 kilogram droge je zaplenjen i 940 tableta sintetičke droge je oduzeto", rekao je ranije načelnik PU u Nišu Srđan Grekulović.

On je tada podsetio da je prethodnoj akciji "Grom" u Nišu pretreseno 113 mesta, procesuirano je 16 osoba, a osam je uhapšeno, zaplenjena su tri pištolja i oduzeta dva vozila.

 


#   policija   droga   grom   Srđan Grekulović   krivične prijave
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima