Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Претио "Кока-Коли"

rssBookmark and Share

25.09.2012. Танјуг

Миљан Милосављевић из Владичиног Хана ухапшен је данас због основане сумње да је извршио кривично дело изнуде у покушају предузећа "Кока кола ХБЦ Србија доо" из Београда.

Ухапшен због изнуде и претњи
Ухапшен због изнуде и претњи "Кока - коли"

Премијер и министар полиције Ивица Дачић је рекао Танјугу да је Милосављевић (37), звани Тоце, ухапшен у ефикасној заједничкој акцији полиције из Врања и Ниша, а у сарадњи са Вишим тужилаштвом у Врању.

Осумњичени је 10. септембра од директора погона "Власинска Роса", која послује у оквиру предузећа "Кока Кола ХБЦ", захтевао да му се исплати новац у износу од 300.000 евра или ће у супротном затровати производе на тржишту као и извориште у Топлом Долу, прецизирао је Дачић.

Дачић је казао да је такву претњу Милосављевић упутио писмом које је из Владичиног Хана упутито директору "Власинске Росе", у месту Топли До, код Сурдулице.

Осумњичени је у коверти послао и СИМ картицу преко које је слао СМС поруке и давао инструкције где да донесу и оставе новац, навео је Дачић.

Према његовим речима, постоје основане сумње да је Милосављевић извршио још оваквих кривичних дела на подручју Пчинског округа, па је истрага и рад на доказивању у току.

Милосављевићу је одређено полицијско задржавање до 48 сати када ће уз кривичну пријаву бити спроведен дежурном истражном судији Вишег суда у Врању.



#   Ивица Дачић   Кока-кола   Топли До
@DacicIvica @CocaCola @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима