Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pretio "Koka-Koli"

rssBookmark and Share

25.09.2012. Tanjug

Miljan Milosavljević iz Vladičinog Hana uhapšen je danas zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju preduzeća "Koka kola HBC Srbija doo" iz Beograda.

Uhapšen zbog iznude i pretnji
Uhapšen zbog iznude i pretnji "Koka - koli"

Premijer i ministar policije Ivica Dačić je rekao Tanjugu da je Milosavljević (37), zvani Toce, uhapšen u efikasnoj zajedničkoj akciji policije iz Vranja i Niša, a u saradnji sa Višim tužilaštvom u Vranju.

Osumnjičeni je 10. septembra od direktora pogona "Vlasinska Rosa", koja posluje u okviru preduzeća "Koka Kola HBC", zahtevao da mu se isplati novac u iznosu od 300.000 evra ili će u suprotnom zatrovati proizvode na tržištu kao i izvorište u Toplom Dolu, precizirao je Dačić.

Dačić je kazao da je takvu pretnju Milosavljević uputio pismom koje je iz Vladičinog Hana uputito direktoru "Vlasinske Rose", u mestu Topli Do, kod Surdulice.

Osumnjičeni je u koverti poslao i SIM karticu preko koje je slao SMS poruke i davao instrukcije gde da donesu i ostave novac, naveo je Dačić.

Prema njegovim rečima, postoje osnovane sumnje da je Milosavljević izvršio još ovakvih krivičnih dela na području Pčinskog okruga, pa je istraga i rad na dokazivanju u toku.

Milosavljeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati kada će uz krivičnu prijavu biti sproveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Vranju.



#   Ivica Dačić   Koka-kola   Topli Do
@DacicIvica @CocaCola @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima