Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Притвор од 48 сати за возача аутобуса из Врања

rssBookmark and Share

Врање 13.09.2011. Аutor : V.K

Полиција је донела решење о задржавању до 48 сати возачу аутобуса предузећа "Кавим Јединство" Браниславу С. (43) из Врања због сумње да је извршио тешко кривично дело против безбедности јавног саобраћаја.

Притвор од 48 сати за возача аутобуса из Врања

У несрећи која се догодила јуче на регионалном путу Давидовац - Радовница Дејан М. (30) и петогодишњи П. М. из Врања изгубили су живот, а 16 особа је повређено, саопштио је МУП Врање.

Саобраћајна несрећа се догодила у 10.20 часова у селу Доња Трница, општина Трговиште, када је аутобус предузећа "Кавим Јединство" из Врања који саобраћа на релацији Врање - Радовница, из неутврдјених разлога слетео са пута.

Бранислав С. ће са кривичном пријавом бити приведен истражном судији Основног суда у Врању.

 

Помоћ породицама погинулих путника

Комеморативном седницом Скупштине општине и представника политичког и јавог живота у Трговишту је данас одата пошта Дејану Милошевићу и његовом шестогодишњем сину који су јуче настрадали у тешкој саобраћајној несрећи.

Председник општине Дарко Томић рекао је да је руководство мале и сиромашне општине Трговиште донело одлуку да се породици Милошевић упути помоћ од 100.000 динара, а свим повређеним путницима, којих има 16, по 5.000 динара.

Томић је рекао да су се одборници СО и чланови Општинског већа одрекли дневница са прве седнице у корист породице Милошевић из села Доњи Стајевац код Трговишта.

Дејан Милошевић и његов шестогодишњи сину јуче су настрадали у тешкој саобраћајној несрећи, када се у селу Доња Трница, недалеко од Трговишта, у долину реке Пчиње сурвао аутобус предузећа "Кавим - Јединство" из Врања.


#   Врање   Трговиште   притвор   Дејан Милошевић   председник општине
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима