Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pritvor od 48 sati za vozača autobusa iz Vranja

rssBookmark and Share

Vranje 13.09.2011. Autor : V.K

Policija je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati vozaču autobusa preduzeća "Kavim Jedinstvo" Branislavu S. (43) iz Vranja zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Pritvor od 48 sati za vozača autobusa iz Vranja

U nesreći koja se dogodila juče na regionalnom putu Davidovac - Radovnica Dejan M. (30) i petogodišnji P. M. iz Vranja izgubili su život, a 16 osoba je povređeno, saopštio je MUP Vranje.

Saobraćajna nesreća se dogodila u 10.20 časova u selu Donja Trnica, opština Trgovište, kada je autobus preduzeća "Kavim Jedinstvo" iz Vranja koji saobraća na relaciji Vranje - Radovnica, iz neutvrdjenih razloga sleteo sa puta.

Branislav S. će sa krivičnom prijavom biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Vranju.

 

Pomoć porodicama poginulih putnika

Komemorativnom sednicom Skupštine opštine i predstavnika političkog i javog života u Trgovištu je danas odata pošta Dejanu Miloševiću i njegovom šestogodišnjem sinu koji su juče nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Predsednik opštine Darko Tomić rekao je da je rukovodstvo male i siromašne opštine Trgovište donelo odluku da se porodici Milošević uputi pomoć od 100.000 dinara, a svim povređenim putnicima, kojih ima 16, po 5.000 dinara.

Tomić je rekao da su se odbornici SO i članovi Opštinskog veća odrekli dnevnica sa prve sednice u korist porodice Milošević iz sela Donji Stajevac kod Trgovišta.

Dejan Milošević i njegov šestogodišnji sinu juče su nastradali u teškoj saobraćajnoj nesreći, kada se u selu Donja Trnica, nedaleko od Trgovišta, u dolinu reke Pčinje survao autobus preduzeća "Kavim - Jedinstvo" iz Vranja.


#   Vranje   Trgovište   pritvor   Dejan Milošević   predsednik opštine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima