Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Приведен осумњичени за убиство породице Ђокић из Алексинца (ВИДЕО)

rssBookmark and Share

Алексинац 21.10.2021. РТС, Јужна Србија Инфо

Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је приведен осумњичени за учешће у убиству породице Ђокић.

Фото: РТС screenshot
Фото: РТС screenshot

Александар Вулин је навео да је убиство породице Ђокић згадило и узнемирило читаву Србију, да је изведено на професионалан, стрпљив, методичан начин и да је очигледно дуго припремано.

"Захваљујући упорном и самопрегорном раду припадника Полицијске управе за град Ниш, припадника Полицијске управе за град Београд, посебно његовог 3. Одељења, као и Управе криминалистичке полиције, затим Основног јавног тужилаштва у Алексинцу и Вишег јавног тужилаштва у Нишу, успели смо да дођемо до једног лица за кога основано сумњамо да је учествовао у монструозном убиству породице Ђокић", изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, који је заједно са помоћником директора полиције и начелником Полицијске управе за град Београд Веселином Милићем, у Нишу разговарао са припадницима полиције који раде на расветљавању убиства породице Ђокић.

Министар Вулин је нагласио и да је пронађена и значајна количина новца која је припадала убијеној породици, а у просторијама, односно на имању које је користио осумњичени, пронађени су још неки предмети који су, без сваке сумње, били део овог страшног и монструозног убиства.

Осумњичени је приведен и по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу одређено му је задржавање до 48 сати, због постојања основа сумње да је учествовао у извршењу кривичног дела тешко убиство.

Припадници МУП-а настављају даљи рад на расветљавању свих околности кривичног дела.

ВИДЕО: РТС


#   Алексинац   МУП РС   Александар Вулин   убиство   ПУ Ниш   Ђокић породица
@VulinAleksandar @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима