Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Priveden osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca (VIDEO)

rssBookmark and Share

Aleksinac 21.10.2021. RTS, Južna Srbija Info

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da je priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić.

Foto: RTS screenshot
Foto: RTS screenshot

Aleksandar Vulin je naveo da je ubistvo porodice Đokić zgadilo i uznemirilo čitavu Srbiju, da je izvedeno na profesionalan, strpljiv, metodičan način i da je očigledno dugo pripremano.

"Zahvaljujući upornom i samopregornom radu pripadnika Policijske uprave za grad Niš, pripadnika Policijske uprave za grad Beograd, posebno njegovog 3. Odeljenja, kao i Uprave kriminalističke policije, zatim Osnovnog javnog tužilaštva u Aleksincu i Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli smo da dođemo do jednog lica za koga osnovano sumnjamo da je učestvovao u monstruoznom ubistvu porodice Đokić", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa pomoćnikom direktora policije i načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem, u Nišu razgovarao sa pripadnicima policije koji rade na rasvetljavanju ubistva porodice Đokić.

Ministar Vulin je naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Pripadnici MUP-a nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti krivičnog dela.

VIDEO: RTS


#   Aleksinac   MUP RS   Aleksandar Vulin   ubistvo   PU Niš   Đokić porodica
@VulinAleksandar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima