Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Убио бившу супругу у центру града

Bookmark and Share

Ниш 07.09.2011. Аutor : Milan.M

Синоћ око 21 час Југослав Шејић (40) војник по уговору убио је аутоматском пушком своју бившу супругу Зорицу Шејић (35) у центру Куршумлије.

Убио бившу супругу у центру града

Куршумлија, 7. Септембар 2011 (Јужна Србија ) – Зорица је на лицу места умрла и смрт је констатована у дому здравља Куршумлије,убица је колима хитне медицинске помоћи превежен на одељењу хирургије Прокупачке опште болнице.

Како је за ''Јужну Србију'' изјавио дежурни лекар на одељењу хирургије опште болнице у Прокупљу Југослав Шејић је у ову установу довежен са крварењем у грудном кошу,а након операције и санирања ранa Шејић је пребачен на одељењу хирургије у Клиничко болнички центар у Нишу.

У КЦ Ниш нам је потврђено да је Шејић довежен и збринут на одељењу хирургије,али како су нам казали у овом тренутку немогу да говоре о његовом стању јер је дијагностика у току.

Очевици из градских кафића рекли су да је Шејић у центру Куршумлије са два рафала, прво убио бившу супругу ,а потом себи пуцао у груди и стомак.

Убица је Дошао "голфом" до пекаре "Витамикс" и ушао с пушком на очиглед неколико десетина грађана Куршумлије.

Шејић је био војник по уговору а непосредно пре убиства напустио је своје стражарско место.

Како сазнајемо Шејић се од Зорице развео пре годину дана,а мотив убиства је према не потврђеним информацијама љубомора.

Југослав и Зорица имају двоје деце. Незванично сазнајемо да је овај професионални војник већ дуже време имао психичких проблема, као последицу учешћа у ратним дејствима током НАТО бомбардовања на Косову и Метохији.


#   Ниш   Јужна Србија регион
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима