Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubio bivšu suprugu u centru grada

Bookmark and Share

Niš 07.09.2011. Autor : Milan.M

Sinoć oko 21 čas Jugoslav Šejić (40) vojnik po ugovoru ubio je automatskom puškom svoju bivšu suprugu Zoricu Šejić (35) u centru Kuršumlije.

Ubio bivšu suprugu u centru grada

Kuršumlija, 7. Septembar 2011 (Južna Srbija ) – Zorica je na licu mesta umrla i smrt je konstatovana u domu zdravlja Kuršumlije,ubica je kolima hitne medicinske pomoći prevežen na odeljenju hirurgije Prokupačke opšte bolnice.

Kako je za ''Južnu Srbiju'' izjavio dežurni lekar na odeljenju hirurgije opšte bolnice u Prokuplju Jugoslav Šejić je u ovu ustanovu dovežen sa krvarenjem u grudnom košu,a nakon operacije i saniranja rana Šejić je prebačen na odeljenju hirurgije u Kliničko bolnički centar u Nišu.

U KC Niš nam je potvrđeno da je Šejić dovežen i zbrinut na odeljenju hirurgije,ali kako su nam kazali u ovom trenutku nemogu da govore o njegovom stanju jer je dijagnostika u toku.

Očevici iz gradskih kafića rekli su da je Šejić u centru Kuršumlije sa dva rafala, prvo ubio bivšu suprugu ,a potom sebi pucao u grudi i stomak.

Ubica je Došao "golfom" do pekare "Vitamiks" i ušao s puškom na očigled nekoliko desetina građana Kuršumlije.

Šejić je bio vojnik po ugovoru a neposredno pre ubistva napustio je svoje stražarsko mesto.

Kako saznajemo Šejić se od Zorice razveo pre godinu dana,a motiv ubistva je prema ne potvrđenim informacijama ljubomora.

Jugoslav i Zorica imaju dvoje dece. Nezvanično saznajemo da je ovaj profesionalni vojnik već duže vreme imao psihičkih problema, kao posledicu učešća u ratnim dejstvima tokom NATO bombardovanja na Kosovu i Metohiji.


#   Niš   Južna Srbija region
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima