Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухапшен због трговине људима, присилили малолетницу на проституцију

rssBookmark and Share

Бујановац 25.03.2013. Autor: T.E.-JužnaSrbija.Info

Лесковачка полиција лишила је слободе и привела истражном судији Вишег суда у Лесковцу, Ану С. (32), Радета И. (58), Ану К. (19) и Миодрага Б. (27) из Лесковца због постојања основа сумње да су извршили кривична дела трговина људима, посредовање у вршењу проституције, навођење малолетног лица на присуствовање полним радњама и силовање у покушају, Саопштено је данас из полицијске управе у Лесковцу.

Ухапшен због трговине људима, присилили малолетницу на проституцију

Како је саопштила полиција осумњичени су, током месеца фебруара ове године, употребом силе и претње малолетну женску особу наводили на вршење проституције и пружање сексуалних услуга за новац.

-Ана С. је  малолетницу тукла, претила јој ножем и говорила да ће је продати у Бујановац уколико не пружа сексуалне услуге за новац по њеном налогу. Миодраг Б. је малолетницу наводио  на проституцију и од њеног оца, упутивши му озбиљну претњу, покушао да изуди 100 евра, док је  Ана К. наводила малолетницу да гледа и присуствује сексуалним односима које је она има са другим особама. Почетком фебруара месеца ове године, Раде И. је у свом стану употребом физичке силе и претње покушао да изврши обљубу и има сексуални однос са малолетницом у чему није успео јер је малолетница успела да побегне из стана, Наводи се у саопштењу полиције.     

Истражни судија Вишег  суда у Лесковцу је осумњиченима одредио  притвор до месец дана.


#   Бујановац   полиција   хапшење
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима