Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Uhapšen zbog trgovine ljudima, prisilili maloletnicu na prostituciju

rssBookmark and Share

Bujanovac 25.03.2013. Autor: T.E.-JužnaSrbija.Info

Leskovačka policija lišila je slobode i privela istražnom sudiji Višeg suda u Leskovcu, Anu S. (32), Radeta I. (58), Anu K. (19) i Miodraga B. (27) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela trgovina ljudima, posredovanje u vršenju prostitucije, navođenje maloletnog lica na prisustvovanje polnim radnjama i silovanje u pokušaju, Saopšteno je danas iz policijske uprave u Leskovcu.

Uhapšen zbog trgovine ljudima, prisilili maloletnicu na prostituciju

Kako je saopštila policija osumnjičeni su, tokom meseca februara ove godine, upotrebom sile i pretnje maloletnu žensku osobu navodili na vršenje prostitucije i pružanje seksualnih usluga za novac.

-Ana S. je  maloletnicu tukla, pretila joj nožem i govorila da će je prodati u Bujanovac ukoliko ne pruža seksualne usluge za novac po njenom nalogu. Miodrag B. je maloletnicu navodio  na prostituciju i od njenog oca, uputivši mu ozbiljnu pretnju, pokušao da izudi 100 evra, dok je  Ana K. navodila maloletnicu da gleda i prisustvuje seksualnim odnosima koje je ona ima sa drugim osobama. Početkom februara meseca ove godine, Rade I. je u svom stanu upotrebom fizičke sile i pretnje pokušao da izvrši obljubu i ima seksualni odnos sa maloletnicom u čemu nije uspeo jer je maloletnica uspela da pobegne iz stana, Navodi se u saopštenju policije.     

Istražni sudija Višeg  suda u Leskovcu je osumnjičenima odredio  pritvor do mesec dana.


#   Bujanovac   policija   hapšenje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima