Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Ухваћено 229 пијаних возача

rssBookmark and Share

05.09.2012. Autor: T.Stevanović

Током последње 23.по реду лесковачке "Роштиљијаде" овдашња полиција,како стоји у њиховом званичном саопштењу,имала је пуне руке посла. Уз појачану контролу учесника у саобраћају ,гостију Роштиљијаде,лесковачка полиција је на контролним пунктовима затекла 1623 возача под дејством алкохола. Од тог броја полиција је судски процесуирала 229 пијаних возача. Медју њима посебно се "истакло" 13 пијаних возача чија је акохоилисаност уз лесковачки роштиљ знатно превазишла дозвољену границу па су исти задржани у притвору до отрежњења.

Ухваћено 229 пијаних возача

Лесковачка полиција је током Роштиљијаде поднела 4 прекршајне пријаве због ремећења јавног реда,углавном због туча на штандовима,и осам пријава против оних који су се затекли у тим догадјајима без личних исправа. Овом приликом на лицу места ухваћен је и један обијач женских ташни и крадљивац мобилних телефона.

У манифестацији коју је по оцени организатора, из Туристичке организације Лесковца, посетило око 600 хиљада гостију из земље и иностранства према општем мишљнеју Лесковчана лесковачлка полиција је сјајно обавила посао,посебно саобраћајна полиција која се увек налазила на услузи возачима из других градова Србије а који су се због измењеног режима саобраћаја, због Роштиљијаде, тешко сналазили у овоме граду.


#   полиција   саобраћајна полиција
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима