Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Из Нишавског округа апелују на опрезну вожњу кроз Сићевачку клисуру

rssBookmark and Share

Ниш 16.08.2019. Јужна Србија Инфо

Сезона је годишњих одмора и велики број возила и путника пролази магистралом кроз Сићевачку клисуру, само у протекла два дана догодиле су се три саобраћајне незгоде у којима је повређено 15 особа. Како надлежни обећавају, источни крак Коридора десет требало би да буде завршен ускоро. До тада, из Нишавског управног округа апелују на опрез.

Из Нишавског округа апелују на опрезну вожњу кроз Сићевачку клисуру

Саопштење преносимо у целости.

С обзиром на то да су се протеклих дана због појачаног саобраћаја у Сићевачкој клисури догађале саобраћајне незгоде у којима је било повређених људи, обавештавамо вас да се и даље очекује густ саобраћај на релацији Димитровград–Ниш–Београд, укључујући и Сићевачку клисуру као уско грло.

Саобраћајна полиција укључила је своје капацитете ради безбеднијег саобраћаја, а инспекције за државне путеве појачаће присуство својих инспектора на терену. Неопходно је да возачи буду опрезни и да поштују сигнализацију и препоручену брзину коју би требало усаглашавати са саобраћајним оптерећењем.

Коментара: 0


#   Ниш   полиција   саобраћајна незгода   Драгана Сотировски   коридор 10   саобраћајна полиција   Сићевачка клисура   Нишавски управни округ
#GradonacelnicaN @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима