Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Iz Nišavskog okruga apeluju na opreznu vožnju kroz Sićevačku klisuru

rssBookmark and Share

Niš 16.08.2019. Južna Srbija Info

Sezona je godišnjih odmora i veliki broj vozila i putnika prolazi magistralom kroz Sićevačku klisuru, samo u protekla dva dana dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno 15 osoba. Kako nadležni obećavaju, istočni krak Koridora deset trebalo bi da bude završen uskoro. Do tada, iz Nišavskog upravnog okruga apeluju na oprez.

Iz Nišavskog okruga apeluju na opreznu vožnju kroz Sićevačku klisuru

Saopštenje prenosimo u celosti.

S obzirom na to da su se proteklih dana zbog pojačanog saobraćaja u Sićevačkoj klisuri događale saobraćajne nezgode u kojima je bilo povređenih ljudi, obaveštavamo vas da se i dalje očekuje gust saobraćaj na relaciji Dimitrovgrad–Niš–Beograd, uključujući i Sićevačku klisuru kao usko grlo.

Saobraćajna policija uključila je svoje kapacitete radi bezbednijeg saobraćaja, a inspekcije za državne puteve pojačaće prisustvo svojih inspektora na terenu. Neophodno je da vozači budu oprezni i da poštuju signalizaciju i preporučenu brzinu koju bi trebalo usaglašavati sa saobraćajnim opterećenjem.

Komentara: 0


#   Niš   policija   saobraćajna nezgoda   Dragana Sotirovski   koridor 10   saobraćajna policija   Sićevačka klisura   Nišavski upravni okrug
#GradonacelnicaN @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima