Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Васпитачица угризла трогодишњу девојчицу

rssBookmark and Share

30.06.2012. Izvor : Kurir |

Васпитачица врањског вртића "Наше дете" Светлана Вукославовић ујела је трогодишњу девојчицу Ј. С. како би јој показала како боли кад се деца уједају.

Васпитачица угризла трогодишњу девојчицу

У предшколској установи у овом граду демантују причу, а мајка Оливера Салић каже да је још увек под стресом и да је дете исписала из вртића и да јој је је једино важно да је дете добро.

"Не желим да ја говорим о васпитачици пошто су ми рекли да је оперисана. Моје дете се већ дужи период жалила на њу. Када сам видела ујед, била сам згранута. Питала сам дете шта се десило и она ми је рекла да је тета Цеца ујела и ударила", испричала је огорчена мајка.

Оливера је затражила од васпитачице објашњење шта се десило, а васпитачица није негирале него је само објаснила да је хтела да покаже девојчици "како боли ујед" и да је то урадила из "милоште", јер је дете било агресивно и малтретирало другу децу.

"После тог разговора оставила сам потпуно здраво дете, а онда су ме позвали и рекли да оно повраћа. Одвели смо га у болницу. Лекар у Нишу нам је рекао да је дете у шоку. Не могу, а да не мислим шта се десило тога дана, након моје притужбе, јер сам здраво дете одвела у вртић", испричала је за Вечерње новости мајка.

Заменик директора ове предшколске установе Гордана Станчев није желела да коментарише инцидент са уједом, али је рекла да је тог дана дете разболело и да су позвали мајку."Дете је тога дана дошло са аронијом у устима. То је мајка купила у некој продавници здраве хране, како би детету ублажила алергију.

Девојчица је почела да повраћа и ми смо након десетак минута обавестили мајку. Нема никакве кривице васпитача", испричала је заменик директора Станчева.


#   васпитачица   Вечерње новости
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима