Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нова станица саобраћајне полиције у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 25.03.2019. Јужна Србија Инфо

Јуче је у Нишу, уз присуство министра полиције Небојше Стефановића, отворена испостава саобраћајне полиције, станице Исток, у улици Војводе Мишића бр. 50.

Нова станица саобраћајне полиције у Нишу

"Нове просторије и аутомобили су мало за све оно што ви, наши полицајци, чините сваког дана у борби против криминала. Ниш је био и остаће сигуран град захваљујући вама. У Ниш туристи долазе у све већем броју не само због хране и доброг провода, већ и због тога што се осећају сигурно. Захваљујући вама. Иако то понекад не изгледа, знајте да вам је сваки грађанин, сваки гост или пролазник захвалан за оно што радите у вашем свакодневном послу. Ми као градска власт учинићемо све што је у нашој моћи да вам свакодневно обављање дужности буде лакше јер смо свесни колико значите за наш град”.

Овим речима, обратио се Градоначелник Дарко Булатовић припадницима полицијске управе у Нишу на церемонији отварања нове испоставе саобраћајне полиције, станице Исток, у улици Војводе Мишића бр. 50.

Свечаности је присуствао и Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић који је поручио да ће држава Србија учинити све како би услови за рад и материјални положај припадника свих сектора полиције били што бољи, јер је, како је рекао, ”безбедност грађана и имовине, али и безбедност свих учесника  у саобраћају на првом месту”.

Градоначелник Булатовић уручио је начелнику Полицијске управе у Нишу Славиши Виријевићу кључеве четири нова аутомобила, донацију Града, који ће, истакао је, бити од великог значаја за рад полиције у обављању свакодневних дужности, а у циљу повећања безбедности свих грађана.


#   Ниш   Небојша Стефановић   Дарко Булатовић   саобраћајна полиција   градска власт   полицијска станица
@nesastefanovic @DarkoBulatovic_ @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима