Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nova stanica saobraćajne policije u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 25.03.2019. Južna Srbija Info

Juče je u Nišu, uz prisustvo ministra policije Nebojše Stefanovića, otvorena ispostava saobraćajne policije, stanice Istok, u ulici Vojvode Mišića br. 50.

Nova stanica saobraćajne policije u Nišu

"Nove prostorije i automobili su malo za sve ono što vi, naši policajci, činite svakog dana u borbi protiv kriminala. Niš je bio i ostaće siguran grad zahvaljujući vama. U Niš turisti dolaze u sve većem broju ne samo zbog hrane i dobrog provoda, već i zbog toga što se osećaju sigurno. Zahvaljujući vama. Iako to ponekad ne izgleda, znajte da vam je svaki građanin, svaki gost ili prolaznik zahvalan za ono što radite u vašem svakodnevnom poslu. Mi kao gradska vlast učinićemo sve što je u našoj moći da vam svakodnevno obavljanje dužnosti bude lakše jer smo svesni koliko značite za naš grad”.

Ovim rečima, obratio se Gradonačelnik Darko Bulatović pripadnicima policijske uprave u Nišu na ceremoniji otvaranja nove ispostave saobraćajne policije, stanice Istok, u ulici Vojvode Mišića br. 50.

Svečanosti je prisustvao i Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je poručio da će država Srbija učiniti sve kako bi uslovi za rad i materijalni položaj pripadnika svih sektora policije bili što bolji, jer je, kako je rekao, ”bezbednost građana i imovine, ali i bezbednost svih učesnika  u saobraćaju na prvom mestu”.

Gradonačelnik Bulatović uručio je načelniku Policijske uprave u Nišu Slaviši Virijeviću ključeve četiri nova automobila, donaciju Grada, koji će, istakao je, biti od velikog značaja za rad policije u obavljanju svakodnevnih dužnosti, a u cilju povećanja bezbednosti svih građana.

Komentara: 0


#   Niš   Nebojša Stefanović   Darko Bulatović   saobraćajna policija   gradska vlast   policijska stanica
@nesastefanovic @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima