Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Сусрет руководства општине Палилула са деканима три факултета

rssBookmark and Share

Ниш 16.09.2020. Драган Видојковић

Почетак нове школске године у Градској општини Палилула обележен је и сусретом руководства општине са деканима три факултета који раде на територији ове територијалне организације Града Ниша.

Сусрет руководства општине Палилула са деканима три факултета

Новоизабрани председник општине Братислав Вучковић, са сарадницима, чланом општинског већа проф.др Мишком Живићем, задуженим за образовање и председником Скупштине општине Николом Божићем, имао је веома садржајан разговор са про. др Милованом Братићем, деканом Факултета спорта и физичког  васпитања; проф.др Перицом Ј. Васиљевићем, деканом Природно-математичког факултета и проф. др Момиром Прашчевићем, деканом Факултета заштите на раду.

Декани су сусрет са руководством Палилуле похвалили и изразили очекивања да ће се сарадња наставити.

На овом састанку председник Вучковић је упознат са активностима факултета и могућностима решавања одређених проблема која се односе на урбанистичка и комунална питања, сарадњу у области образовања и истраживачке делатности, сарадњу на пројектима, унапређењу безбедоости студената.

Договорено је да се сарадња општине и факултета дефинише Акционим планом и протоколом о сарадњи како би се планиране активности успешно одвијале.

Коментара: 0


#   Ниш   Братислав Вучковић   Палилула ГО   Природно-математички факултет   Завод за заштиту споменика   Факултет спорта и физичког васпитања   Милован Братић
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима