Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Susret rukovodstva opštine Palilula sa dekanima tri fakulteta

rssBookmark and Share

Niš 16.09.2020. Dragan Vidojković

Početak nove školske godine u Gradskoj opštini Palilula obeležen je i susretom rukovodstva opštine sa dekanima tri fakulteta koji rade na teritoriji ove teritorijalne organizacije Grada Niša.

Susret rukovodstva opštine Palilula sa dekanima tri fakulteta

Novoizabrani predsednik opštine Bratislav Vučković, sa saradnicima, članom opštinskog veća prof.dr Miškom Živićem, zaduženim za obrazovanje i predsednikom Skupštine opštine Nikolom Božićem, imao je veoma sadržajan razgovor sa pro. dr Milovanom Bratićem, dekanom Fakulteta sporta i fizičkog  vaspitanja; prof.dr Pericom J. Vasiljevićem, dekanom Prirodno-matematičkog fakulteta i prof. dr Momirom Praščevićem, dekanom Fakulteta zaštite na radu.

Dekani su susret sa rukovodstvom Palilule pohvalili i izrazili očekivanja da će se saradnja nastaviti.

Na ovom sastanku predsednik Vučković je upoznat sa aktivnostima fakulteta i mogućnostima rešavanja određenih problema koja se odnose na urbanistička i komunalna pitanja, saradnju u oblasti obrazovanja i istraživačke delatnosti, saradnju na projektima, unapređenju bezbedoosti studenata.

Dogovoreno je da se saradnja opštine i fakulteta definiše Akcionim planom i protokolom o saradnji kako bi se planirane aktivnosti uspešno odvijale.


#   Niš   Bratislav Vučković   Palilula GO   Prirodno-matematički fakultet   Zavod za zaštitu spomenika   Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja   Milovan Bratić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima