Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почиње изградња "Делта планета" - отварање у пролеће 2021.

rssBookmark and Share

Ниш 19.02.2020. Јужна Србија Инфо

Израдња ТЦ "Делта планет" почела је званично данас постављањем камена темељца. Из "Делта холдинга" најављују свечано отварање за пролеће 2021. године.

Почиње изградња "Делта планета" - отварање у пролеће 2021.

Делта Планет Ниш биће изграђен на идеалној локацији у граду, на површини од 40.000м2, довољно близу свих главних зона града, на углу улица Благоја Паровића и Булевара Немањића.

Укупна вредност пројекта је 70 милиона еврра и представља највећу инвестицију Делта Рил Естате Групе у предстојећем периоду у Нишу.

Нова шопинг планета простираће се на две етаже и пружиће незаборавно искуство у куповини, нудећи велики избор међународних и локалних модних брендова.

Осим шопинг сфере, Делта Планет ће у свом саставу имати и део са ресторанима, кафићима, са великом понудом хране, играоницама за децу и око 850 паркинг места.

Својом модерном архитектуром коју прати иновативни дизајн Делта Планет ће променити изглед града Ниша и постати права градска атракција који ће својом величином, понудом, локацијом привући посетиоце не само града него и земље и региона и донети велики број нових радних места како током изградње тако и по отварању самог тржног центра.

Отварање шопинг мола планирано је за 2021.годину.


#   Ниш   тржни центар   Делта холдинг   Делта планет
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима