Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

ТЦ "Делта планет" у Нишу биће завршен на јесен 2020.

rssBookmark and Share

Ниш 28.05.2019. Јужна Србија Инфо

Секретаријат за планирање и изградњу Града Ниша издао је грађевинску дозволу за изградњу тржног центра“ Делта планет“, на простору на коме су се некада налазиле гараже „Ниш-експреса“ на Булевару Немањића, иначе једном од најатрактивнијих простора у граду.

ТЦ "Делта планет" у Нишу биће завршен на јесен 2020.

Према речима начелника Канцеларије за локални економски развој и пројекте Милана Ранђеловића, Град је компанији „Делта“ издао грађевинску дозволу прошле недеље.

„Више од годину дана, заједно са инвеститором, радили смо на различитим сегментима припреме планске и урбанистичке документације. Реч је о озбиљном пројекту, вредном преко 50 милиона евра“, рекао је Ранђеловић.

Према ранијим најавама инвеститора, додао је Ранђеловић, рушење гаража и других објеката који се сада налазе на локацији на којој ће се градити тржни центар, требало би да крене током лета, док би сама изградња објекта започела крајем ове године.

„Према последњим информацијама које смо добили од инвеститора, тржни центар „Делта планет“ требало би да буде завршен на јесен 2020.године“, поручио је Ранђеловић.

Коментара: 0


#   Ниш   тржни центар   Милан Ранђеловић   Делта холдинг   КЛЕР   Делта планет
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима