Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

TC "Delta planet" u Nišu biće završen na jesen 2020.

rssBookmark and Share

Niš 28.05.2019. Južna Srbija Info

Sekretarijat za planiranje i izgradnju Grada Niša izdao je građevinsku dozvolu za izgradnju tržnog centra“ Delta planet“, na prostoru na kome su se nekada nalazile garaže „Niš-ekspresa“ na Bulevaru Nemanjića, inače jednom od najatraktivnijih prostora u gradu.

TC "Delta planet" u Nišu biće završen na jesen 2020.

Prema rečima načelnika Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte Milana Ranđelovića, Grad je kompaniji „Delta“ izdao građevinsku dozvolu prošle nedelje.

„Više od godinu dana, zajedno sa investitorom, radili smo na različitim segmentima pripreme planske i urbanističke dokumentacije. Reč je o ozbiljnom projektu, vrednom preko 50 miliona evra“, rekao je Ranđelović.

Prema ranijim najavama investitora, dodao je Ranđelović, rušenje garaža i drugih objekata koji se sada nalaze na lokaciji na kojoj će se graditi tržni centar, trebalo bi da krene tokom leta, dok bi sama izgradnja objekta započela krajem ove godine.

„Prema poslednjim informacijama koje smo dobili od investitora, tržni centar „Delta planet“ trebalo bi da bude završen na jesen 2020.godine“, poručio je Ranđelović.


#   Niš   tržni centar   Milan Ranđelović   Delta holding   KLER   Delta planet
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima