Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počinje izgradnja "Delta planeta" - otvaranje u proleće 2021.

rssBookmark and Share

Niš 19.02.2020. Južna Srbija Info

Izradnja TC "Delta planet" počela je zvanično danas postavljanjem kamena temeljca. Iz "Delta holdinga" najavljuju svečano otvaranje za proleće 2021. godine.

Počinje izgradnja "Delta planeta" - otvaranje u proleće 2021.

Delta Planet Niš biće izgrađen na idealnoj lokaciji u gradu, na površini od 40.000m2, dovoljno blizu svih glavnih zona grada, na uglu ulica Blagoja Parovića i Bulevara Nemanjića.

Ukupna vrednost projekta je 70 miliona evrra i predstavlja najveću investiciju Delta Ril Estate Grupe u predstojećem periodu u Nišu.

Nova šoping planeta prostiraće se na dve etaže i pružiće nezaboravno iskustvo u kupovini, nudeći veliki izbor međunarodnih i lokalnih modnih brendova.

Osim šoping sfere, Delta Planet će u svom sastavu imati i deo sa restoranima, kafićima, sa velikom ponudom hrane, igraonicama za decu i oko 850 parking mesta.

Svojom modernom arhitekturom koju prati inovativni dizajn Delta Planet će promeniti izgled grada Niša i postati prava gradska atrakcija koji će svojom veličinom, ponudom, lokacijom privući posetioce ne samo grada nego i zemlje i regiona i doneti veliki broj novih radnih mesta kako tokom izgradnje tako i po otvaranju samog tržnog centra.

Otvaranje šoping mola planirano je za 2021.godinu.


#   Niš   tržni centar   Delta holding   Delta planet
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima