Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Јужњачки "смисао за шалу": Нишки одборници усвојили Закључак о изградњи националног стадиона

rssBookmark and Share

Нишка Бања 19.11.2015. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо, Нишке Вести

Одборници Скупштине града Ниша усвојили су Закључак о изградњи националног стадиона у Нишу (Нишка Бања), на иницијативу Нове Србије.

Фото: Т.Тодоровић, Политика
Фото: Т.Тодоровић, Политика

Ово би било симпатично, да није истинито.

Све је почело након изјаве премијера Александра Вучића, пре извесног времена о изградњи националног стадиона у Србији. И тако се створила идеја да се на земљишту званом "Лозни камен" у Нишкој бањи, где је трбало да се гради вошебни Аква парк, уместо њега изгради национални стадион.

Иницијитавива је потекла из Нове Србије, странке коалиционог партнера СНС-а.

Град који посрће индустријски, културно, где ни постојећи стадион "Чаир" није завршен и питање је да ли икада може ако и буде завршен да испуни капацитете гледалаца, усваја Закључак о изградњи националног стадиона.

Иницијатор... Фото архива: НТВ

Дејан Рајчић, лидер Нове Србије у Нишу, изјавио је, за портал Нишке Вести, да је потребна прво пројектна документација, грађевинску дозволу би добили за 28 дана. Сада нам је потребна и велика друштвена кампања, панел дискусија, како би се чули предлози, али пре свега тога, потребан је прво Јавни позив.

Коментар остављамо читаоцима...


#   Нишка Бања   Дејан Рајчић   Нова Србија   изградња   одборници   Скупштина града Ниша   усвајање   Нишке вести   панел дискусија   јавни позив   Лозни калем   Национални стадион
@NovaSrbijaGONis @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима