Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Канцеларија за младе у Куршумлији добија опрему за филмске пројекције на отвореном

rssBookmark and Share

Куршумлија 06.06.2021. Јужна Србија Инфо

Општина Куршумлија – Канцеларија за младе крајем маја у Министарству омладине и спорта потписала је уговор о реализацији пројекта “Бани на амфи”.

Фото: Јужна Србија Инфо илустрација
Фото: Јужна Србија Инфо илустрација

"У оквиру пројекта, Канцеларија за младе ће набавити вредну опрему за реализацију филмских пројекција на отвореном. Укупан износ којим је Министарство подржало на пројекат је 777.369,50 РСД. Огромну захвалност Канцеларија за младе дугује Еxито Тим, који је дао немерљив допринос припреми пројектне документације и самој идеји пројекта",кажу из локалне самоуправе.

Том приликом, министар омлaдине и спорта Вања Удовичић потписао је уговоре са представницима локалних самоуправа и удружењима за реализацију 96 пројеката усмерених ка остваривању свих девет циљева Националне стратегије за младе.

Kроз активности Министарства омладине и спорта и сарадњу са међународним партнерима, у претходних пет година, запослило се или самозапослило преко 3.500 младих, а више од 30.000 младих било је на обукама за повећање запошљивости, управљање каријером и стручним праксама.


#   Куршумлија   Вања Удовичић   филм   Канцеларија за младе   пројекти   отворени   Министарство спорта и омладине   пројекција
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима