Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kancelarija za mlade u Kuršumliji dobija opremu za filmske projekcije na otvorenom

rssBookmark and Share

Kuršumlija 06.06.2021. Južna Srbija Info

Opština Kuršumlija – Kancelarija za mlade krajem maja u Ministarstvu omladine i sporta potpisala je ugovor o realizaciji projekta “Bani na amfi”.

Foto: Južna Srbija Info ilustracija
Foto: Južna Srbija Info ilustracija

"U okviru projekta, Kancelarija za mlade će nabaviti vrednu opremu za realizaciju filmskih projekcija na otvorenom. Ukupan iznos kojim je Ministarstvo podržalo na projekat je 777.369,50 RSD. Ogromnu zahvalnost Kancelarija za mlade duguje Exito Tim, koji je dao nemerljiv doprinos pripremi projektne dokumentacije i samoj ideji projekta",kažu iz lokalne samouprave.

Tom prilikom, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potpisao je ugovore sa predstavnicima lokalnih samouprava i udruženjima za realizaciju 96 projekata usmerenih ka ostvarivanju svih devet ciljeva Nacionalne strategije za mlade.

Kroz aktivnosti Ministarstva omladine i sporta i saradnju sa međunarodnim partnerima, u prethodnih pet godina, zaposlilo se ili samozaposlilo preko 3.500 mladih, a više od 30.000 mladih bilo je na obukama za povećanje zapošljivosti, upravljanje karijerom i stručnim praksama.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   Vanja Udovičić   film   Kancelarija za mlade   projekti   otvoreni   Ministarstvo sporta i omladine   projekcija
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima