Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Интервју


<< < 9  10  11  12  13 > >>Укупно: 128  |  Приказано: 111 - 120

Владимир Захаријев: покушаћу да добијем пријем код господина Путина

Глас Русије 14.04.2014.
Захаријев хоће код Путина

Гост радија "Глас Русије" је Владимир Захаријев, који већ 13 година руководи општином Босилеград, члан ДСС и један од (и не само визуално) најпрепознатљивијих јавних личности у Србији.

опширније

Коментара: 0

"Не тражим ја извињење, тражим поштовање нашег честитог занимања"

radiocity.rs 06.04.2014.
Лидија Усковић

Лидија Усковић, радница ЈКП Медиана, која је пре два дана у експозитури Уникредит банке удаљена из реда у коме је чекала како би предала документацију за кредит, због радне униформе у којој је била, говори за Сити радио о инциденту, који је поведио њена осећања и достојанство али пре свега, како каже, достојанство професије којом зарађује за живот и углед фирме у којој ради.

опширније

Коментара: 0

Како користите леву траку аутопута?

Б92 06.03.2014.
Саобраћајна некултура

Вожња аутопутем подразумева и дозу такмичења међу нашим возачима. Ко има јачи ауто тера слабијег да му се склони са пута, без обзира на брзину кретања.

опширније

Коментара: 1

Интервју са др Бориславом Пелевићем

17.02.2014.
Др Борислав Пелевић, ССЈ

Једна од најмлађих странака на политичкој сцени Србије јесте Сабор српског јединства. Међутим ова странка има и дугу традицију. О разласку са напредњацима и проблемима приликом формирања патриотског блока разговарали смо са др Бориславом Пелевићем, председником Сабора српског јединства.

опширније

Коментара: 1

Шешељ ускоро на слободи

Д. Остојић 30.01.2014.
Шешељ ускоро на слободи

Ову вест нам је поверила Вјерица Радета, функционер СРС-а. Низ занимљивих детаља о политици Шешеља, Вучића и Николића можете сазнати уколико прочитате интервју до краја.

опширније

Коментара: 0

Владимир Цвијан: Александар Вучић контролише медије

17.01.2014.
Интервју са Владимиром Цвијаном

Владимир Цвијан је ових дана дошао у жижу интересовања јавности када се најавио као пртовкандидат Александру Вучићу, за место председника СНС. Својевремено је, у сличној позицији био, када је прешао из Кабинета Бориса Тадића у СНС. Са жељом да наше читаоце упознамо са ставовима и плановима овог младог човека, наш сарадник, Душан Остојић, урадио је краћи интервју.

опширније

Коментара: 1

Стефан Радовић: Борба је једина опција

JužnaSrbija.info 10.01.2014.
Борба је једина опција

Стефан Радовић из Куршумлије, који се јавно декларисао као хомосексуалац, у интервјуу за ''Јужну Србију'' отворено говори о стању ЛГБТ права у Србији и томе како је бити геј у држави као што је Србија.

опширније

Коментара: 2

Шта бих урадио да сам министар образовања?

Реља Кнежевић, Дневник 08.01.2014.
Путоказа има, слабо их читамо

Шта бих урадио да сам министар образовања? По мени, успех лежи у континуитету. Ако смо усвојили Стратегију образовања до 2020-те и ако су све политичке опције гласале за њу, зашто је не спроводимо? Њу су писали наши најпризнатији стручњаци из свих области образовања и то је нека врста путоказа. На жалост, по неким истраживањима, 80 одсто људи у Србији не зна саобраћајне…

опширније

Коментара: 0

Здравство у колапсу: „Нека ме смене, нећу да ћутим“

07.01.2014.
„Нека ме смене, нећу да ћутим“

Лекари и пацијенти су потпуно заборављени од државе, болнички столови пуцају, апарати су застарели или покварени. А мени прете да ће ме сменити зато што више не могу о томе да ћутим

опширније

Коментара: 0

''Највише жалби на дискриминацију у области рада и запошљавања''

JužnaSrbija.Info 31.12.2013.
Интервју Невена Петрушић

О угрожености мањина се, са правом, често говори, повереница за заштиту равноправности Невена Петрушић о тим, али и стварима из приватног живота, у ексклузивном новогодишњем интервјуу само за ''ЈужнуСрбију''.

опширније

Коментара: 1

<< < 9  10  11  12  13 > >>Укупно: 128  |  Приказано: 111 - 120


Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима