Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Булатовић: Филмски сусрети су један од најбољих нишких брендова

rssBookmark and Share

Ниш 27.08.2016. З.Стојнић, Јужна Србија Инфо

Градоначелник Ниша Дарко Булатовић дао је синоћ екслузивну изјаву за Јужну Србију Инфо, након свечаног затварања 51. Филмских сусрета.

Фото: Јужна Србија
Фото: Јужна Србија

"По лицима глумаца и посетилаца "Филмских сусрета" види се да су задовољни. Ја такође делим њихово мишљење и осећај. Можда бих могао да коментаришем организацију, али сам уметнички део фестивала, сигирно не, ту је свакако Жири компетентан. Свеопшти а и мој личи утисак је да је Фестивал био добар и успешан. 

Оно што следи су припреме за следећи 52 .Филмски фестивал, и то већ у наредних месец дана. Сваки наредни фестивал мора да буде бољи од предходног, а за то морамо да се потрудито сви заједно, и Град и Дирекција фестивала.

"Филмски сусрети" јесу сигурно један од најбољих и најпознатијих брендова Ниша и то не смемо да испустимо нити у једном сегменту. Фестивал промовише дух Ниша и сигурно може поред глумаца и љубитеља филмске уметности да привуче и велики број туриста.

Дарко Булатовић, Фото: Јужна Србија Инфо

Ја сам на самом почетку фестивала рекао, да ће следећи Фестивал бити још бољи и гламурознији, јер глумци који долазе у Ниш и Нишлије то заслужују. Било би добро да позовемо организацију и људе са неких других фестивала, да разменимо искуства, али да сачувамо наш Фестивал овакав какав јесте, једниствен у региону, прави глумачки.

Ево понављам, заиста као човека можете да ме држите за реч, да припреме за следеће "Филмске сусрете" почињу ускоро и да ће то бити до сада, најгламурознији Фестивал", завршио је Булатовић са осмехом.

Коментара: 0


#   Ниш   Јужна Србија регион   Јужна Србија Инфо   Дарко Булатовић   Филмски сусрети
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима