Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bulatović: Filmski susreti su jedan od najboljih niških brendova

rssBookmark and Share

Niš 27.08.2016. Z.Stojnić, Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović dao je sinoć eksluzivnu izjavu za Južnu Srbiju Info, nakon svečanog zatvaranja 51. Filmskih susreta.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

"Po licima glumaca i posetilaca "Filmskih susreta" vidi se da su zadovoljni. Ja takođe delim njihovo mišljenje i osećaj. Možda bih mogao da komentarišem organizaciju, ali sam umetnički deo festivala, sigirno ne, tu je svakako Žiri kompetentan. Sveopšti a i moj liči utisak je da je Festival bio dobar i uspešan. 

Ono što sledi su pripreme za sledeći 52 .Filmski festival, i to već u narednih mesec dana. Svaki naredni festival mora da bude bolji od predhodnog, a za to moramo da se potrudito svi zajedno, i Grad i Direkcija festivala.

"Filmski susreti" jesu sigurno jedan od najboljih i najpoznatijih brendova Niša i to ne smemo da ispustimo niti u jednom segmentu. Festival promoviše duh Niša i sigurno može pored glumaca i ljubitelja filmske umetnosti da privuče i veliki broj turista.

Darko Bulatović, Foto: Južna Srbija Info

Ja sam na samom početku festivala rekao, da će sledeći Festival biti još bolji i glamurozniji, jer glumci koji dolaze u Niš i Nišlije to zaslužuju. Bilo bi dobro da pozovemo organizaciju i ljude sa nekih drugih festivala, da razmenimo iskustva, ali da sačuvamo naš Festival ovakav kakav jeste, jednistven u regionu, pravi glumački.

Evo ponavljam, zaista kao čoveka možete da me držite za reč, da pripreme za sledeće "Filmske susrete" počinju uskoro i da će to biti do sada, najglamurozniji Festival", završio je Bulatović sa osmehom.

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija region   Južna Srbija Info   Darko Bulatović   Filmski susreti
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima