Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Почела 5. Ревија представа малих форми у Пироту

rssBookmark and Share

Пирот 04.11.2014. Белами-Јужна Србија Инфо

У Пироту је синоћ, пред препуном двораном Дома војске, комадом “Индиго”, у продукцији Дома омладине из Београда и Смарт студија, отворена 5.Ревија представа малих форми.

Почела 5. Ревија представа малих форми у Пироту

Овогодишња манифестација, која ће трајати до петка, у знаку је обележавања великог јубилеја – седам деценија постојања и рада Народног позоришта из Пирота.

Љубитељи театра у Пироту данас ће моћи да погледају представу “Преваранти”, Славија театра, у среду комад “Закасотина”, Народног позоришта из Лесковца, у четвртак “Савршен крој” Звездара театра, док је петак, последњи дан фестивала резервисан за домаћина, Народно позориште из Пирота, чији ће се глумци представити комадом “Пробуди се Като”.

Према речима директора Народног позоришта из Пирота Градимира Филиповића, у склопу прославе великог јубилеја, осим фестивала који је у току, биће одржане и изложбе фотографија, свечана академија и трибина на којој ће бити речи о томе како функционишу позоришта ван Београда.


#   Пирот   позориште   Дом Војске   Академија   Народно позориште Пирот   Народно позориште     Народно позориште Лесковац   свечана академија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима