Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Počela 5. Revija predstava malih formi u Pirotu

rssBookmark and Share

Pirot 04.11.2014. Belami-Južna Srbija Info

U Pirotu je sinoć, pred prepunom dvoranom Doma vojske, komadom “Indigo”, u produkciji Doma omladine iz Beograda i Smart studija, otvorena 5.Revija predstava malih formi.

Počela 5. Revija predstava malih formi u Pirotu

Ovogodišnja manifestacija, koja će trajati do petka, u znaku je obeležavanja velikog jubileja – sedam decenija postojanja i rada Narodnog pozorišta iz Pirota.

Ljubitelji teatra u Pirotu danas će moći da pogledaju predstavu “Prevaranti”, Slavija teatra, u sredu komad “Zakasotina”, Narodnog pozorišta iz Leskovca, u četvrtak “Savršen kroj” Zvezdara teatra, dok je petak, poslednji dan festivala rezervisan za domaćina, Narodno pozorište iz Pirota, čiji će se glumci predstaviti komadom “Probudi se Kato”.

Prema rečima direktora Narodnog pozorišta iz Pirota Gradimira Filipovića, u sklopu proslave velikog jubileja, osim festivala koji je u toku, biće održane i izložbe fotografija, svečana akademija i tribina na kojoj će biti reči o tome kako funkcionišu pozorišta van Beograda.


#   Pirot   pozorište   Dom Vojske   Akademija   Narodno pozorište Pirot   Narodno pozorište     Narodno pozorište Leskovac   svečana akademija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima