Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Изложба Фото сафари ,,Тара 2015“

rssBookmark and Share

28.04.2017. Јужна Србија Инфо

Изложба Фото сафари ,,Тара 2015“, биће отворена данас, 28. априла 2017. у 13,00 у галерији Нишког културног центра. (Булевар др Зорана Ђинђића 37).

Изложба Фото сафари ,,Тара 2015“

ЈП "Национални парк Тара“ (Бајина Башта) у сарадњи са Нишким културним центром организује изложбу фотографија, чији су аутори чланови Фото савеза Србије. Фотографије су забележене на Фото сафарију "Тара 2015“, а поставка се састоји од 40 радова које је селектовао Милан Марковић, мајстор фотографије из Ваљева. Фото сафари "Тара“ је уметничко-промотивна манифестација, а развио се из фото радионице Беле Сабо, мајстора фотографије из Ђера. Ову својеврсну фото-колонију организује  ЈП ,,Национални парк Тара“ из Бајине Баште, које је уз финансијску подршку Туристичке организације Србије, остварило значајне промотивне циљеве.

У неколико протеклих година, пејзажне вредности Националног парка Тара представљене су у Мађарској и Румунији, али и нашој земљи.

Са Фото сафарија "Тара 2015“ потекле су две изложбе. Прву изложбу организовао је г. Бела Сабо у Будимпешти, са радовима мађарских фотографа. Пред нишком публиком је изложба радова домаћих аутора, а њена премјера је била у Визиторском центру ТОС-а у Београду 9. фебруара. У програму отварања, учествују представници ФС Србије и ЈП ,,Национални парк Тара“, а изложба ће бити отворена до 11. маја.


#   изложба   фотографије   Нишки културни центар   1. мај   Туристичка организација Србије
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима