Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izložba Foto safari ,,Tara 2015“

rssBookmark and Share

28.04.2017. Južna Srbija Info

Izložba Foto safari ,,Tara 2015“, biće otvorena danas, 28. aprila 2017. u 13,00 u galeriji Niškog kulturnog centra. (Bulevar dr Zorana Đinđića 37).

Izložba Foto safari ,,Tara 2015“

JP "Nacionalni park Tara“ (Bajina Bašta) u saradnji sa Niškim kulturnim centrom organizuje izložbu fotografija, čiji su autori članovi Foto saveza Srbije. Fotografije su zabeležene na Foto safariju "Tara 2015“, a postavka se sastoji od 40 radova koje je selektovao Milan Marković, majstor fotografije iz Valjeva. Foto safari "Tara“ je umetničko-promotivna manifestacija, a razvio se iz foto radionice Bele Sabo, majstora fotografije iz Đera. Ovu svojevrsnu foto-koloniju organizuje  JP ,,Nacionalni park Tara“ iz Bajine Bašte, koje je uz finansijsku podršku Turističke organizacije Srbije, ostvarilo značajne promotivne ciljeve.

U nekoliko proteklih godina, pejzažne vrednosti Nacionalnog parka Tara predstavljene su u Mađarskoj i Rumuniji, ali i našoj zemlji.

Sa Foto safarija "Tara 2015“ potekle su dve izložbe. Prvu izložbu organizovao je g. Bela Sabo u Budimpešti, sa radovima mađarskih fotografa. Pred niškom publikom je izložba radova domaćih autora, a njena premjera je bila u Vizitorskom centru TOS-a u Beogradu 9. februara. U programu otvaranja, učestvuju predstavnici FS Srbije i JP ,,Nacionalni park Tara“, a izložba će biti otvorena do 11. maja.


#   izložba   fotografije   Niški kulturni centar   1. maj   Turistička organizacija Srbije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima