Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Треће коло наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Bookmark and Share

16.03.2018. Јужна Србија Инфо

Некадашњи фудбалски репрезентативац Милан Лане Јовановић, глумица Мина Лазаревић, млади џудо репрезентативци и освајачи најсјајнијих одличја са бројних такмичења Немања и Стефан Мајдов извлачиће коверте у трећем извлачењу у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ у суботу, 17. марта, у 17.25 часова, у директном преносу на Првом програму РТС-а.

Треће коло наградне игре „Узми рачун и победи 2018“

Гости, који су подржали „Годину борбе против сиве економије“, извући ће, из огромног базена, специјално направљеног за ову прилику, срећне добитнике двоипособног, дуплекс стана, површине 116 квадратних метара у Новом Саду, 12 аутомобила "фијат 500Л" и 20 робних ваучера који се могу искористити у продајним објектима „Форма идеале“ и „ДИС“.

Овај пут, акцију су подржали и студенти Факултета организационих наука који годинама успешно представљају Србију и Универзитет у Београду на бројним међународним студентским такмичењима у решавању пословних студија случаја. 

Они ће у суботу донети срећу грађанима Србије и извући добитнике вредних награда.

Комисија од пет чланова ће, одмах по извлачењу коверти, током емисије проверити да ли оне испуњавају услове дефинисане Правилима наградне игре. 

Приређивач наградне игре, Влада Републике Србије, контактираће све срећне добитнике већ у недељу, 18. марта, и обавестити их о наградама које су освојили, као и о начину њиховог преузимања. 

Имена добитника биће објављена у дневном листу „Политика“ у среду 21. марта, као и на интернет страницама Владе Републике Србије и наградне игре и Радио-телевизије Србије.

Коментара: 0


#   Пореска управа   РТС   Влада Републике Србије   студенти   интернет   Форма идеале   8. март   Узми рачун и победи (наградна игра)
@rts_vesti @Vlada_SR @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима