Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Treće kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“

Bookmark and Share

16.03.2018. Južna Srbija Info

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, glumica Mina Lazarević, mladi džudo reprezentativci i osvajači najsjajnijih odličja sa brojnih takmičenja Nemanja i Stefan Majdov izvlačiće koverte u trećem izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ u subotu, 17. marta, u 17.25 časova, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Treće kolo nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“

Gosti, koji su podržali „Godinu borbe protiv sive ekonomije“, izvući će, iz ogromnog bazena, specijalno napravljenog za ovu priliku, srećne dobitnike dvoiposobnog, dupleks stana, površine 116 kvadratnih metara u Novom Sadu, 12 automobila "fijat 500L" i 20 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u prodajnim objektima „Forma ideale“ i „DIS“.

Ovaj put, akciju su podržali i studenti Fakulteta organizacionih nauka koji godinama uspešno predstavljaju Srbiju i Univerzitet u Beogradu na brojnim međunarodnim studentskim takmičenjima u rešavanju poslovnih studija slučaja. 

Oni će u subotu doneti sreću građanima Srbije i izvući dobitnike vrednih nagrada.

Komisija od pet članova će, odmah po izvlačenju koverti, tokom emisije proveriti da li one ispunjavaju uslove definisane Pravilima nagradne igre. 

Priređivač nagradne igre, Vlada Republike Srbije, kontaktiraće sve srećne dobitnike već u nedelju, 18. marta, i obavestiti ih o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu njihovog preuzimanja. 

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu „Politika“ u sredu 21. marta, kao i na internet stranicama Vlade Republike Srbije i nagradne igre i Radio-televizije Srbije.


#   Poreska uprava   RTS   Vlada Republike Srbije   studenti   internet   Forma ideale   8. mart   Uzmi račun i pobedi (nagradna igra)
@rts_vesti @Vlada_SR @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima