Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Египат Хургада летовање – прилика која се не пропушта

Bookmark and Share

08.06.2021. Никола Стојановић

Одлазак на летовање савршен је начин да се пружи одмор након обимних пословних обавеза. Одабир Египат Хургада летовање као циљну дестинацију, данас представља готово ненадмашан избор који спаја лепо и корисно – невероватне могућности за релаксацију и уживање, уз обилазак знаменитости и упознавање пешчаних и пустињских крајева света.

egipat Hurgada
egipat Hurgada

Много је разлога зашто је баш Египат Хургада летовање прилика која се не пропушта. Велики број луксузних садржаја, богата понуда излета, атрактивни смештај и сјајне цене, оно су што ову дестинацију чини веома траженом за данашња путовања. Уколико се „поклопе све коцкице“, ова дестинација из снова треба да буде и ваш избор.

Tуристички аранжмани за сваки џеп

Иако на први поглед ова дестинација може деловати као недостижна, пре свега скупоцена и искључиво луксузна, велики број агенција данас нуди феноменалне аранжмане уз невероватно ниске цене. У зависности од жеља и потреба туриста, њихових финансијских могућности и термина путовања, може се одабрати велики број разноврсних пакета услуга. На тај начин, доступни су аранжмани од 580 евра, па до петоструко већих сума новца.

У великом броју расположивих смештаја налазе се могућности одседања у луксузним хотелима са пет и више звездица, или у приватним апартманима, што је јефтинија варијанта. Такође, цена варира и у смислу да ли се ради о директном, чартер лету, или стандардном путовању које обухвата преседање. Истовремено, вансезонски поласци су увек јефтинији него у правој сезони. Истовремено, специјални попусти одобравају се и дужи боравак на летовању.

Aтракције које одушевљавају туристе

Египат је познат као подручје фараона, лускуза, светских атракција – пирамида и много квалитетног садржаја за одмор из снова. Хургада представља једно од настаријих летовалишта на овом подручју, у инспиративној природној оази Црвеног мора. Египатске пирамиде су неизоставан део излета на овој дестинацији, без обзира на период путовања. Места која представљају гробнице чувених фараона, затим остаци цивилизације, историјски музеји и много других знаменитости, оно су што туристи најчешће желе прво да посете након квалитетног купања. Оно што је једна од главних атракција јесте одлазак на роњење у Хургади, јер чисто и блиставо море даје одличну прегледност живог света под водом. Огроман акваријум који има више од хиљаду животиња, разврстаних у преко стотину врста, привлачи пажњу и осваја срце сваког туристе.

Незаобилазан део када је у питању Египат Хургада летовање јесте и сафари пустињским пределима, као и јахање дивних камила, које су увек расположене за „круг“ вожње по врелом и чистом песку. Иако делује да у овим крајевима нема пуно места квалитетном шопингу, Хургада је ту да докаже супротно, односно чувени булевар Марина, где се налази више стотина угоститељских и трговинских објеката. Како је вода оно што посебно осваја у чувеној Хургади, крстарење морским таласима уз најлуксузније и уникатне бродове – огромних простора, затим са стакленим дном, специјалним другим погодностима, чине доживљај сјајним.

Египат Хургада летовање представља незаобилазан избор данашњих туриста, без обзира на жеље, потребе и трајање самог путовања. Ова дестинација може да испуни снове сваког посетиоца својим квалитетним и разноврсним садржајем. Захваљујући одличној развијености и споју са традиционалном египатском цивилизацијом, Египат Хургада летовање представља избор који омогућава и туристичко путовање ради упознавања прастарих тековина, али и савремено летовање ради рекреације и комфорног одмора.


#   туризам   летовање   Египат   Хургада лтовање
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима